top of page

Indisk og Cape Malai
(sydafrikansk) menu

Småretter

Pankora – kartofler, spinat, frisk mynte, kikærtemel og krydderier i muffinform

Krydret linsedip med papadum fladbrød

Tandori kyllingevinger

Mini-samosas med kylling

Mini-samosas med grøntsager

Raita – yoghurt med mynte, hvidløg, tomater og nigellafrø

​

Hovedretter

Curry med tigerrejer og kokosmælk

Cape Malai Boti – kylling med grønne chili, krydderurter og lime i yoghurtsauce

Bobotie – Cape Malai ovnret med hakket oksekød, mango chutney, mandler og

varme krydderier (kanel, koriander mm), gratineret med æggecreme

Dahl – røde linser, grøntsager, chili og kokosmælk

Masala noodles – nudler med grøntsager og tomatsauce

​

Desserter

Mangolassi – græsk yoghurt med mangopuré

Passionsfrugttærte

Tærte med karamel og kandiseret ingefær

bottom of page