top of page
Indisk og Cape Malai
(sydafrikansk) menu
Småretter
Pankora – kartofler, spinat, frisk mynte, kikærtemel og krydderier i muffinform
Krydret linsedip med papadum fladbrød
Tandori kyllingevinger
Mini-samosas med kylling
Mini-samosas med grøntsager
Raita – yoghurt med mynte, hvidløg, tomater og nigellafrø
​
Hovedretter
Curry med tigerrejer og kokosmælk
Cape Malai Boti – kylling med grønne chili, krydderurter og lime i yoghurtsauce
Bobotie – Cape Malai ovnret med hakket oksekød, mango chutney, mandler og
varme krydderier (kanel, koriander mm), gratineret med æggecreme
Dahl – røde linser, grøntsager, chili og kokosmælk
Masala noodles – nudler med grøntsager og tomatsauce
​
Desserter
Mangolassi – græsk yoghurt med mangopuré
Passionsfrugttærte
Tærte med karamel og kandiseret ingefær
bottom of page