top of page

Dansk menu

Forretter

Vaffelhjerte med ørredcaviar og creme fraiche

Æggeterrine med ferskrøget laks

Rejesalat med dild, ørredrogn og grønne asparges

Makrelrillettes med rugbrødscrutoner

Lakseterrine med citroncreme

​

Hovedretter

Torskekæber i citrussauce

Urtefarseret kyllingelår og syltede rabarber

Rullet svinekam stegt som vildt med løgmarmelade

Kalveculotte med bearnaisecreme

​

Tilbehør

Små, ristede kartofler med perleløg og krydderurter

Kartoffelgratin med svampe

Rødebedejulienne med hakkede valnødder, feta og balsamicoglaze

Ovnbagte rodfrugter

Blandet salat med mormordressing

​

Desserter

Æbletærte med flødeskum

Nødde-chokoladetærte med mokkaskum

Lagkage med hindbærcreme og makronbund

bottom of page