top of page
Dansk menu
Forretter
Vaffelhjerte med ørredcaviar og creme fraiche
Æggeterrine med ferskrøget laks
Rejesalat med dild, ørredrogn og grønne asparges
Makrelrillettes med rugbrødscrutoner
Lakseterrine med citroncreme
​
Hovedretter
Torskekæber i citrussauce
Urtefarseret kyllingelår og syltede rabarber
Rullet svinekam stegt som vildt med løgmarmelade
Kalveculotte med bearnaisecreme
​
Tilbehør
Små, ristede kartofler med perleløg og krydderurter
Kartoffelgratin med svampe
Rødebedejulienne med hakkede valnødder, feta og balsamicoglaze
Ovnbagte rodfrugter
Blandet salat med mormordressing
​
Desserter
Æbletærte med flødeskum
Nødde-chokoladetærte med mokkaskum
Lagkage med hindbærcreme og makronbund
bottom of page