Marrokansk og arabisk buffet
Meze (arabiske tapas)
Baba ganoush – auberginedip
Yoghurt med babyspinat, hvidløg og mynte
Humus med persille
Sorte oliven med hvidløg og citron
Grønne oliven med mandler og Baharatkrydderi
Salat af butterbeans med tomater og sumackrydderi
Grillstegte auberginer med valnøddecreme, granatæblekerner og græsk yoghurt
Fetush – salat med tomater, løg, agurker, krydderurter og pitacroutonner
Store arabiske fladbrød
​
Hovedretter
Marokkansk tajine med kylling, citron og grønne oliven med couscous
Lammekødboller med krydret tomatsauce, kartofler og grønne chili
Kødboller med kanel, hvidløg og mynte, yoghurtsauce og bulgur
Koshari – egyptisk ret med kikærter, belugalinser, ris, pasta, krydret tomatsauce og stegte løg
​
Desserter
Marokkansk appelsinsalat med dadler og kanel
Egyptisk basbousa - kage med mandler, semolina og kardemomme
Mafroukeh – libanesiske pistacie trøfler med creme