top of page

Marrokansk og arabisk buffet

Meze (arabiske tapas)

Baba ganoush – auberginedip

Yoghurt med babyspinat, hvidløg og mynte

Humus med persille

Sorte oliven med hvidløg og citron

Grønne oliven med mandler og Baharatkrydderi

Salat af butterbeans med tomater og sumackrydderi

Grillstegte auberginer med valnøddecreme, granatæblekerner og græsk yoghurt

Fetush – salat med tomater, løg, agurker, krydderurter og pitacroutonner

Store arabiske fladbrød

​

Hovedretter

Marokkansk tajine med kylling, citron og grønne oliven med couscous

Lammekødboller med krydret tomatsauce, kartofler og grønne chili

Kødboller med kanel, hvidløg og mynte, yoghurtsauce og bulgur

Koshari – egyptisk ret med kikærter, belugalinser, ris, pasta, krydret tomatsauce og stegte løg

​

Desserter

Marokkansk appelsinsalat med dadler og kanel

Egyptisk basbousa - kage med mandler, semolina og kardemomme

Mafroukeh – libanesiske pistacie trøfler med creme

bottom of page