top of page

Spansk buffet

Pintxos (tapas på hvidløgsristet brød)

Iberisk skinke og dadelconfit

Brandada af saltet torsk

Rosastegt andebryst og syltede rødløg

“Gilda” pintxos: grillet peberfrugt med anjos og grøn oliven

​

Tapas på fade/i skåle

Tigerrejer med ristet chorizopølse

Grillstegte peberfrugter med frisk gedeost

Blandede oliven med appelsin og rosmarin

Kartoffeltortilla med løg og bacon

Marinerede Portobellosvampe

Stegte Padronchili (små, milde grønne chili) i olivenolie

Catalansk spinat med pinjekerner og rosiner

​

Hovedretter

Paella: safranris med kylling, rejer, muslinger, calamari og grønsager

Spansk svinekam med røget paprika, hvidløg og knust rosmarin, hertil varm kartoffelsalat med løg og sherryvineddike

Langtidsstegt lammekølle med salsa verde og stegte kartofler

​

Desserter

Spansk mandelkage med mandellikør

Baskisk cheesecake

Andalusisk olivenkage med citrus

bottom of page