Spansk buffet
Pintxos (tapas på hvidløgsristet brød)
Iberisk skinke og dadelconfit
Brandada af saltet torsk
Rosastegt andebryst og syltede rødløg
“Gilda” pintxos: grillet peberfrugt med anjos og grøn oliven
​
Tapas på fade/i skåle
Tigerrejer med ristet chorizopølse
Grillstegte peberfrugter med frisk gedeost
Blandede oliven med appelsin og rosmarin
Kartoffeltortilla med løg og bacon
Marinerede Portobellosvampe
Stegte Padronchili (små, milde grønne chili) i olivenolie
Catalansk spinat med pinjekerner og rosiner
​
Hovedretter
Paella: safranris med kylling, rejer, muslinger, calamari og grønsager
Spansk svinekam med røget paprika, hvidløg og knust rosmarin, hertil varm kartoffelsalat med løg og sherryvineddike
Langtidsstegt lammekølle med salsa verde og stegte kartofler
​
Desserter
Spansk mandelkage med mandellikør
Baskisk cheesecake
Andalusisk olivenkage med citrus